REGALA FELICITAT...REGALA LINDY HOP...

Hi ha millor regal que la felicitat?


El Lindy Hop és Felicitat..., així que creiem que pot ser un meravellós regal, meravellós i original.


Pots regalar als teus éssers estimats una inscripció social a Lleidaswing i així podran gaudir de tots els avantatges de formar part de l'associació, que són moltíssims... descomptes, classes regulars, festes, Màsters Class, sortides, festes ....

També pots regalar un Curs de Lindy Hop , per a que puguin aprendre aquest ball tan divertit amb les classes dels nostres increïbles professors ,  que ensenyaran totes les veritats d'aquest ball perquè puguin gaudir-ne amb tots i totes les companyes Lindy Hoppers!! (els cursos són trimestrals, com està especificat en l'apartat de Cursos Regulars ).

Per poder realitzar el regal has d'escriure'ns a lleidaswing@gmail.com , amb l'assumpte REGALA LLEIDASWING , i llavors ja t'indicarem com gestionar el procés en funció del regal que hagis escollit.

El preu de la Quota Social és de 30 € anuals. Amb això es gaudeix de tots els avantatges de l'associació. T'enviarem el "Carnet Lleidaswing" perquè puguis entregar-lo a la persona escollida.

El Curs Trimestral té un preu de 55 € en total. Amb això podran acudir a totes les classes "Aula de Swing" de la matèria i nivell apuntats, així com a les pràctiques, en les Jams "Sala d'Assaig".

Per a qualsevol tipus de consulta no dubtis en fer-nos-ho saber ....

Regala Lleidaswing.png

Desde Lleidaswing es respectarà la política de privacitat de dades i que sigui conforme a la LOPD.

Es donen per acceptades les polítiques de la LOPD per part del usuari al enviar el formulari.