top of page

PROFES

Bárbara Lasmarías

Bárbara sempre ha portat el ball dins seu. Des de molt petita ha rebut classes de Dansa Jazz, Hip Hop, Dansa clàssica i contemporània. Va participar a vàries creacions del director alemany Uwe Heim formant part de la seva compayia.

Anys després va reprendre el ball amb el Lindy Hop, atreta per la seva energia i la seva música, el swing. La passió per aquest ball la va portar a formar-se amb grans professors d'Espanya i Europa.

Segueix en contínua formació tant de Lindy Hop com d'altres disciplines com són Balboa, Shag i Jazz Steps.

Actualment és directora i professora de Cotton Tales, escola a Saragossa i Osca, on imparteix classes de Lindy Hop i Jazz Steps.

La seva proximitat i disciplina la caracteritzen així com una didàctica clara, tècnica, estil i gran musicalitat. Veure-la ballar, és veure-la flotar al ritme de la música!

Oscar Pascual

Óscar sempre ha sigut molt "bailongo", no havia rebut classes de ball, fins que un dia va anar a una festa de Swing; i va quedar tan encantat amb el Lindy Hop i la seva energia que des d'aquell moment no s'ha perdut cap esdeveniment.

La seva curiositat el va portar a rebre classes dels millors ballarins, aprendre altres disciplines com Balboa, Jazz Steps i a formar-se com a professor.

Actualment és fundador i professor de Cotton tales a Saragossa i Osca.

Molt didàctic, fa fàcil lo difícil, tècnic i creatiu, et contagiarà de la seva passió pel Lindy Hop.

bottom of page